Σχετικά με εμάς

To Success Education Services είναι ένα κέντρο ξένων γλωσσών που ιδρύθηκε το 2001 στην Ξάνθη με σκοπό να συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη των ατόμων όσο και των εταιρειών, που επιθυμούν να αποκτήσουν πληροφορίες στο παγκόσμιο περιβάλλον, παρέχοντας ποιότητα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση σύμφωνα με την ανάγκες της νέας εποχής της γνώσης.

Αρχικά, το κέντρο ξένων γλωσσών Success άνοιξε το πρώτο κέντρο και υποκατάστημά του στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο χωριό Σέλερο Ξάνθης. Αυξήσαμε τον αριθμό των καταστημάτων μας στα τρία το 2002 ανοίγοντας ένα νέο υποκατάστημα στο χωρίο Κιμμέρια Ξάνθης.

Το 2005, το SUCCESS και το ίδρυμα πιστοποίησης ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL Hellas συνήψαν συμφωνία ως εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο πληροφορικής στην πόλη της Ξάνθης. Το κέντρο ηλεκτρονικών υπολογιστών συνέχισε τις συνεργασίες του μετά από την σύναψη συμφωνίας με την ICT Global Certification institution. Eπί του παρόντος συνεχίζουμε να οργανώνουμε προγράμματα πιστοποιητικών υπολογιστών σε συνεργασία με το ίδρυμα πιστοποίησης Global Cert.

Το 2011 μας απονεμήθηκε το Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας - Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (QMS)

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Success διεξάγονται προγράμματα που είναι τα ευρύτερα από αυτά αποδεκτά στις ευρωπαϊκές χώρες (CEFR A1, A2, B1, B2, C1, C2). Εκτός από τα γενικά αγγλικά προγράμματα, υπάρχουν επίσης προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και εξετάσεις πιστοποιήσεις για αυτά. Κάποια από τα προγράμματα μαθημάτων για διεθνείς εξετάσεις είναι: FCE, CAE, CPE, NOCN, PTE EDEXCEL, EDI, TIE, TOEIC, ECPE, ECCE, TOEFL, IELTS, SAT κ.λπ.

Το 2014, ανοίξαμε ένα νέο παράρτημα με αντικείμενο τα φροντιστηριακά μαθήματα μέσης εκπαίδευσης. Εδώ βοηθάμε τους μαθητές στα διάφορα σχολικά μαθήματα. Επίσης, τους προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Τουρκία και άλλων χωρών.

Το 2015 ανοίξαμε ένα νέο παράρτημα σε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Ξάνθης, τον Εχίνο, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των καταστημάτων μας σε 4.

Το 2018, έχοντας επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών μας περαιτέρω εφαρμόζουμε την μέθοδο της διδασκαλίας μαθημάτων από απόσταση (Online) για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.